ACERASPIRE писал(а):Ясно! Зрозумів! Краще вже взяти на 10 входів

Можно до 32 головок.
ACERASPIRE писал(а):Ясно! Зрозумів! Краще вже взяти на 10 входів
32 забагато, 10 в самий разmba писал(а):ACERASPIRE писал(а):Ясно! Зрозумів! Краще вже взяти на 10 входів
Можно до 32 головок.
взяти 10 портовий з протоколом каскаду, і хватить по самі вухаmba писал(а):Лучше брать с запасом .
выйдет из строя один вход а по телеку футбол.
Тюнер GI S8120 + дисекACERASPIRE писал(а):Взяв 10 портовий дісік, чи можна до 9 входу підключити по каскаду 4 портовий?
То я так зрозумів що можна зробити каскад на любому вході? І якої фірми брати 4 портовий дісік, такої як 10 портовий, чи підійде любої фірми?mba писал(а):Тюнер GI S8120 + дисекACERASPIRE писал(а):Взяв 10 портовий дісік, чи можна до 9 входу підключити по каскаду 4 портовий?= ответ
4 портовий может быть любой фирмы главное что-бы ваш 10-портовый поддерживал каскадное подключение.ACERASPIRE писал(а):Взяв 10 портовий дісік, чи можна до 9 входу підключити по каскаду 4 портовий? То я так зрозумів що можна зробити каскад на любому вході? І якої фірми брати 4 портовий дісік, такої як 10 портовий, чи підійде любої фірми?
Мій дісік DiSEqC (1.1) SET GD-10A ( 1x10), а обов`язково брати 1.0, чи можна взяти 2.0, ще цікавить чи дісік не впливає на зображення, і яка нормальна тривалість перемикання каналів?mba писал(а):4 портовий может быть любой фирмы главное что-бы ваш 10-портовый поддерживал каскадное подключение.ACERASPIRE писал(а):Взяв 10 портовий дісік, чи можна до 9 входу підключити по каскаду 4 портовий? То я так зрозумів що можна зробити каскад на любому вході? І якої фірми брати 4 портовий дісік, такої як 10 портовий, чи підійде любої фірми?