Два спутника на одну антенну

Если вы не понимаете в каком разделе оставить свой вопрос, то обратите внимание на этот раздел!
Правила форуму
Вы находитесь в разделе форума для новичков. Если вы не уверены к какому разделу относится ваш вопрос, то этот раздел именно для вас!

Есть и правила, вот основные:
1. Запрещено создавать темы с названиями: "Помогите", "Подскажите", "Кодировка" и т.д..., т.е. по которым не понятно о чём будет речь в самой теме! Давайте более полные названия!
2. Запрещено в теме, не касающейся вашего вопроса, задавать свой вопрос, пытаясь собственно сменить тему! Для этого нужно создать новую тему, или отписаться там, где речь именно о вашей проблеме!
Optimist
Интересующийся
Мой ресивер: WL Foros combo
Мои спутники: 4W, 4E, 13E.

Re: Два спутника на одну антенну

Повідомлення Optimist »

Здраствуйте, я новичок в к той сфере, у меня стоит 3 головки на Astra 4,9 Amos3/7 4, Hot Bird13. ВОПРОС: можно ли смотреть больше спутников к примеру ABC 75 и т.д если можно то какие? Прошу обясните для чайников. (без дополнительного монтажа)

64Анатоль
Модератор
Модератор
Мой ресивер: Openbox S3 mini II, S-Inegral 12хх
Мои спутники: Мотоподвес + 3 стационарные антенны.
Дякував (ла): 10556 разів
Подякували: 6402 рази

Повідомлення 64Анатоль »

Optimist писав: 14 січня 2025, 09:59 Здраствуйте, я новичок в к той сфере, у меня стоит 3 головки на Astra 4,9 Amos3/7 4, Hot Bird13. ВОПРОС: можно ли смотреть больше спутников к примеру ABC 75 и т.д если можно то какие? Прошу обясните для чайников. (без дополнительного монтажа)
Здравствуйте. Вам проще будет посмотреть вот ЭТУ ТЕМУ. Там сразу первое сообщение поставит все точки в вашем вопросе. На одну антенну никакого ABC 75 вам не принять, потому что у антенны свой маленький угол приема горизонта. На фото видно какие спутники возможно зацепить без дополнительного монтажа.
kepar
Новичок
Мой ресивер: gi hs mini
Мои спутники: 36
Дякував (ла): 10 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення kepar »

Доброго дня Київ обл , маю тарілку 0.85 настроєна на ямал 90 в фокусі в мультифіді 85 градус було настроєно під шару але канали перейшли на 80 градус ,думаю в мультифіді переналаштувати на 80 градус ,просто думаю 10 градусів забагато мабуть і не будуть всі частоти йти на 80,підскажіть є смисл морочитись чи краще 80 в фокус ? Памятаю я пробував 85 колись в фокус а ямал в мультифід то на ямалі не всі чвстоти йшли і тільки хмара починало сипати поміняв ямал в фокус а 85 в мультик все йшло норм .
64Анатоль
Модератор
Модератор

Повідомлення 64Анатоль »

kepar писав: 16 лютого 2025, 07:58 Доброго дня Київ обл , маю тарілку 0.85 настроєна на ямал 90 в фокусі в мультифіді 85 градус було настроєно під шару але канали перейшли на 80 градус ,думаю в мультифіді переналаштувати на 80 градус ,просто думаю 10 градусів забагато мабуть і не будуть всі частоти йти на 80,підскажіть є смисл морочитись чи краще 80 в фокус ? Памятаю я пробував 85 колись в фокус а ямал в мультифід то на ямалі не всі чвстоти йшли і тільки хмара починало сипати поміняв ямал в фокус а 85 в мультик все йшло норм .
Доброго дня.
Все вийде особливо якщо поставити конвертори вузькі в народі їх ще називають "морковки". І зрізати на самому мультифіді ребра щоб вони не мішали поставити конвертори близько один від одного. При правильному налаштуванні підуть всі частоти, не чіпаючи тазик з фокуса. :a_g_a:
kepar
Новичок

Повідомлення kepar »

90 і 80 я думав 10 градусів не потрібно зрізати пластик бо там 10 градусів розбіжність ,хотя вони і так зрізані ,почув вашу думку дякую, варто спробувати, якщо не буде запасу на погоду перестрою 80 в фокус.
64Анатоль
Модератор
Модератор

Повідомлення 64Анатоль »

kepar писав: 16 лютого 2025, 12:55 90 і 80 я думав 10 градусів не потрібно зрізати пластик бо там 10 градусів розбіжність ,хотя вони і так зрізані ,почув вашу думку дякую, варто спробувати, якщо не буде запасу на погоду перестрою 80 в фокус.
В мене особисто стоїть горинич 75+80+90 на тазику 0,9. 80й в фокусі. Всі частоти працюють. Тому і у вас повино працювати. Як іще варіант таз поставити приблизно фокусом на 85й він залишається пустим, а 80+90 обидва на мультифідах налаштувати. Так вони будуть рівно віддалені від фокусу тазика всього на 5 градусів. Тоді точно всі частоти підуть з обох супутників.
Бажаю успіху в налаштуванні.
kepar
Новичок

Повідомлення kepar »

Дякую дуже, буду пробувати
kepar
Новичок

Повідомлення kepar »

Доброго дня, думаю перенастроїти так як ви казали в фокус 85 градус а потім зняти головку , але в мене на 85 не працює жоден транспондер, всі частоти не робочи, сигнал 0 .Підскажіть робочу частоту щоб був сигнал і я зміг переналаштувати .Шукаю в інтернеті знайти не можу,де хто в загалі пише що спутник вже не працює.Дякую.
rost1983
V.I.P.
Мой ресивер: Sat-Integral 1311 HD COMBO
Мои спутники: 5E, 13E, 53Е, 75Е, 80Е
Дякував (ла): 2222 рази
Подякували: 3415 разів

Повідомлення rost1983 »

kepar писав: 17 лютого 2025, 07:46 Доброго дня, думаю перенастроїти так як ви казали в фокус 85 градус а потім зняти головку , але в мене на 85 не працює жоден транспондер, всі частоти не робочи, сигнал 0 .Підскажіть робочу частоту щоб був сигнал і я зміг переналаштувати .Шукаю в інтернеті знайти не можу,де хто в загалі пише що спутник вже не працює.Дякую.

Так, супутник дійсно не працює.
64Анатоль
Модератор
Модератор

Повідомлення 64Анатоль »

kepar писав: 17 лютого 2025, 07:46 Доброго дня, думаю перенастроїти так як ви казали в фокус 85 градус а потім зняти головку , але в мене на 85 не працює жоден транспондер, всі частоти не робочи, сигнал 0 .Підскажіть робочу частоту щоб був сигнал і я зміг переналаштувати .Шукаю в інтернеті знайти не можу,де хто в загалі пише що спутник вже не працює.Дякую.
Я ж написав ПРИБЛИЗНО НА 85й, тобто виставити таз між 80 і 90 і закріпити. Потім на двох мультифідах по обидві сторони від клюшки антени вішають два конвертори.
Відповісти

Повернутись до “Вопросы новичков о спутниковом телевидении”