Звертаємо вашу увагу що поштові домени mail.ua, yandex.ua вже не зареєстровані і не можуть обслуговувати ваші поштові скриньки.
Також ми вирішили заблокувати реєстрацію на пошту від сервісів mail.ru, yandex.ru, rambler.ru, але ваші акаунти залишаються активними без змін.
Дуже просимо вас змінити вказані поштові скриньки у налаштуваннях облікового запису.
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Хитрый просмотр платных спутниковых каналов с помощью интернета, или локальных сетей.
Правила форуму
Находясь в данном разделе форума вы автоматически соглашаетесь со следующими условиями:
1. т.н. "кардшаринг" запрещён уголовным кодексом Украины, россии и стран ЕС
2. Форум и сайт lugasat не предоставляют услуги "кардшаринга", его установки и настройки
3. На форуме обсуждается информация, взятая из открытых источников, это ссылки, цены, возможно отзывы
4. Вся информация размещённая в этом разделе предоставлена посетителями, не администрацией
5. Думаю немного позже что-то добавится...
cal12345 писав: 06 лютого 2018, 23:29
Меня интересуют каналы Сетанта спорт и Сетанта спорт+, что идут со спутника Astra 5B at 31.5°E (12070 H 30000), помогите пожалуйста.
P.S. Нужен шаровод.
Тот же вопрос!
Все еще ищите,или уже нашли?
Если что,то у меня есть.Ссылки не даю,так как билинга нет.
Отдельно пакета нет - только в пакете Vip.
Подробно могу рассказать в ЛС.
Помогите разобраться , подключил шару hotbird работает открывает каналы , sirius ,роботает открывает футболы 2 штуки , а 36E градус каналы настроенны сигнал есть а шара не подключается что может быть ? Может где то настройки поменять что нужно в серверах написать что б 36 градус роботала шара
Виникло таке питання.Підключив шара на шару на тюнер U2C B6-vip пакет.Перший день працювало дуже погано, на другий день були затики, але дуже мало.Було, що на годину один затик.Сьогодні затик на затику.Інтернет використовую із мобільного телефона-2g.Питання-затики із-за того, що інет мобільний, чи що безплатно? Якщо возьму платний, то чи будуть затики на інеті 2g?Сильно не сваріться-шарою почав займатись недавно-чайник.Другого інету нема і не намічається.
"serbaurij5" ви можете самі все перевірити, щоб взнати чи причина в шаровозі, чи в інтернеті.
Візьміть тест (з другої шари) і попробуйте чи будуть затики.
Якщо не секрет - Якою безплатною ш@рою ви користуетесь ?
На яких пакетах затики ?
Для шари підходить і слабенький інтернет, головне щоб розривів звязку небуло.
В деяких випадках бувае що самі сервера так роздають ключі, (з затиками працюють) 1 від перегрузки запитами, 2 від DBOS атаки конкурентів
Amiko SHD 8900, Sat Integral Rocket S-1223 HD, Sat Integral S-1227 HD, Sat-Integral S-1311 HD Combo (4W_0.8W_4.8E_13E_19E_36E_42E_56E_75E)
SAMSUNG LE40C650L1WXZG, SAMSUNG LE40C750R2ZXZG, PHILIPS 32PFL6606K/02, PHILIPS 32PFL7675K/02
GribVitalik писав: 17 березня 2018, 19:31
"serbaurij5" ви можете самі все перевірити, щоб взнати чи причина в шаровозі, чи в інтернеті.
На яких пакетах затики ?
В деяких випадках бувае що самі сервера так роздають ключі, (з затиками працюють) 1 від перегрузки запитами, 2 від DBOS атаки конкурентів
Не секрет, брав на сайті- u4elsat.ukrbb.net , буду пробувати інші шукати.Брaв vip, футболи, квартал, та ртві відкриваються швидко і майже нема затиків.Балтійські трошки довше, а секси, то дуже довго.
GribVitalik писав: 17 березня 2018, 19:31
На яких пакетах затики ?
Не секрет, брав на сайті- u4elsat.ukrbb.net , буду пробувати інші шукати.Брaв vip, футболи, квартал, та ртві відкриваються швидко і майже нема затиків.Балтійські трошки довше, а секси, то дуже довго.
[/quote]
"serbaurij5" ви маете на увазі довгострочні тести ? чи ті що живуть максимум 24 год. ?
Від (Z.G.C.M ) довгострочні роблят добре, а суточні запирае тільки на 36Е (особисто в мене)
Існують (безкоштовні) cccam тести що живуть по 7 - 15 днів, і швидко відкривають багато пакетів з каналами, (навіть більше, чим моя платна, поключова ш@ра)
Яким ви протоколом відкриваете ? cccam. чи Mgcamd ?
Пробуйте змінити протокол.
Поставте конвертор на 9Е і дивіться пакет "Xtra TV" і не тільки... - поки "хлопці" розшарують безкоштовно.
Хоча я сам ще не поставив для прийому 9E
Друзям кладу а собі немае часу, (вже скоро рік як купив, конвертор, кабель, )
Чекаю тепла, но бачу що закім зберуся ставити, то вже перестануть (безкоштовно розшарувати)
Amiko SHD 8900, Sat Integral Rocket S-1223 HD, Sat Integral S-1227 HD, Sat-Integral S-1311 HD Combo (4W_0.8W_4.8E_13E_19E_36E_42E_56E_75E)
SAMSUNG LE40C650L1WXZG, SAMSUNG LE40C750R2ZXZG, PHILIPS 32PFL6606K/02, PHILIPS 32PFL7675K/02
GribVitalik писав: 17 березня 2018, 23:41
"serbaurij5" ви маете на увазі довгострочні тести ? чи ті що живуть максимум 24 год. ?
Від (Z.G.C.M ) довгострочні роблят добре, а суточні запирае тільки на 36Е (особисто в мене)
Існують (безкоштовні) cccam тести що живуть по 7 - 15 днів, і швидко відкривають багато пакетів з каналами, (навіть більше, чим моя платна, поключова ш@ра)
Яким ви протоколом відкриваете ? cccam. чи Mgcamd ?
Пробуйте змінити протокол.
Поставте конвертор на 9Е і дивіться пакет "Xtra TV" і не тільки... - поки "хлопці" розшарують безкоштовно.
Хоча я сам ще не поставив для прийому 9E
Друзям кладу а собі немае часу, (вже скоро рік як купив, конвертор, кабель, )
Чекаю тепла, но бачу що закім зберуся ставити, то вже перестануть (безкоштовно розшарувати)
Mgcamd використовую.А можна ссилку на довгострокові тести.Можна в особисті.Дякую.
Можно !
Смотрите в Л.С.
Регистрируйтесь.
Там есть всякие, долгострочные, и те что жывут максимум 24 часа.
для удобства тесты разделенны в разных подтемах. (там сами всё поймёте)