Плохой сервер кардшаринга

Хитрый просмотр платных спутниковых каналов с помощью интернета, или локальных сетей.
Правила форуму
Находясь в данном разделе форума вы автоматически соглашаетесь со следующими условиями:
1. т.н. "кардшаринг" запрещён уголовным кодексом Украины, россии и стран ЕС
2. Форум и сайт lugasat не предоставляют услуги "кардшаринга", его установки и настройки
3. На форуме обсуждается информация, взятая из открытых источников, это ссылки, цены, возможно отзывы
4. Вся информация размещённая в этом разделе предоставлена посетителями, не администрацией
5. Думаю немного позже что-то добавится...
sembr
Посетитель
Мой ресивер: Amiko 8900
Мои спутники: 4W, 5E, 13E, 36E, 53, 75, 85, 90.
Дякував (ла): 14 разів
Подякували: 34 рази

Re: Плохой сервер кардшаринга

Повідомлення sembr »

wasik писав: 17 вересня 2024, 09:49 Хто небудь скаже щось про Zargacum......... тепер зникли і адмін і підтримка залишились непрацюючі сервера хоча сайт працює і можна подивитись скільки в тебе баксів зависло,форум теж не працює. Хто щось знає?
....пропал сервер месяц назад....пробовал другие те что предлагают..штук двадцать и они
хрен пингуются ....сегодня проверял...вход в кабинет есть всё ....настройки на месте ,но шары нет...на .форум даже через впн не выходит .....а ВЫ пробовали---Телегарамм для связи @muguloret Кто получил ответ по поводу работы в марте - просьба продублировать свою анкету в телеграмм @muguloret----------- это в кабинете красным выделено .. :dan_ser: :dan_ser: :dan_ser: :dan_ser: :dan_ser:

wasik
Интересующийся
Дякував (ла): 5 разів
Подякували: 1 раз

Повідомлення wasik »

Все попытки и через телеграмм тоже безуспешные,а сегодня и через ихний браузер 1.05 отказало в кабинет точно капец зарга
wasik
Интересующийся
Дякував (ла): 5 разів

Повідомлення wasik »

Пан Анатоль,дякую за пропозицію, я не питав чи є заміна я вже декілька років працюю з іншим шаровиком я і мої клієнті задоволені,а на зарга були зупинені 2-3 клієнти і трохи було на загальному рахунку-жаль
901745615
Наблюдатель
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення 901745615 »

По Zargacum ! У кого есть действующие аккаунты введите название сервера : 31.40.218.2 Как долго оно проработает ?
stadnik
Наблюдатель
Мой ресивер: Sat Integral 1412 HD
Мои спутники: Thor 5/6/7

Повідомлення stadnik »

Доброго вечера. Порадьте хорошого шародавача на пакети UPC Direct і DIGI TV супутник Thor 0.8. Уже декілька років працюю з оператором zeos.online все було нормально але тепер неділі дві назад начались задержки із підкиданням ключів на цих пакетах. Працюю по дилерській програмі і абоненти жаліються на часті зупинки зображення при перегляді.
Alen
Модератор
Модератор
Мой ресивер: SI-1218,SI-1311,SI-1223
Мои спутники: 4.8e,13e,36e
Дякував (ла): 4960 разів
Подякували: 4531 раз
Контактна інформація:

Повідомлення Alen »

stadnik писав: 27 березня 2025, 21:13 Доброго вечера. Порадьте хорошого шародавача на пакети UPC Direct і DIGI TV супутник Thor 0.8. Уже декілька років працюю з оператором zeos.online все було нормально але тепер неділі дві назад начались задержки із підкиданням ключів на цих пакетах. Працюю по дилерській програмі і абоненти жаліються на часті зупинки зображення при перегляді.
Спробуйте інший сервер.
Зверніться до шародателя,поясніть ситуацію.
Можливо виправлять роботу даного пакету.
stadnik
Наблюдатель
Мой ресивер: Sat Integral 1412 HD
Мои спутники: Thor 5/6/7

Повідомлення stadnik »

В тому і проблема що шародатель не відповідає на мої повідомлення. Сервер теж міняв результату не дало. Тому і шукаю нового оператора.
Alen
Модератор
Модератор
Мой ресивер: SI-1218,SI-1311,SI-1223
Мои спутники: 4.8e,13e,36e
Дякував (ла): 4960 разів
Подякували: 4531 раз
Контактна інформація:

Повідомлення Alen »

stadnik.Дивіться як складається ситуація.
Ви декілька років користувались одним шародателем,вас усе влаштовувало,а коли у шаровода забарахлив один пакет,ви його віднесли до поганого серверу кардшарінгу.
При виборі кардшарінгу,радники не потрібні,тому що ви вкладаєте гроші і при будь якій неприємній ситуації,крайнім залишиться радник.
Я вам це говорю не видумкою а з власного досвіду.
Колись мене запитали де можна купити такий то пакет, я просто відповів де бачив що певний шаровод пропонує такий пакет.
В результаті моєї підказки через те що шародатель не відповідав 4 дні,мене звинуватили в тому що я порекомендував лохотрон,що я підтримую шахраїв,що сервер зник - але бачу по сьогодні той сайт працює.
ось прочитайте https://alensat.com/viewtopic.php?p=124264#p124264
Після того звинувачення я нікому не називаю ніяких назв,шукайте що забажаете і де забажаєте.
Зроблено таблицю провайдерів кардшарінгу https://alensat.com/app.php/Sharing які були зібрані з інтернету і до яких я немаю ніякого відношення,а вам обирати де залишати свої гроші.
Відповісти

Повернутись до “Кардшаринг”